hits

I går var det siste dag på jobb. Jeg hadde tidlig vakt og det vil si at jeg må være på hotellet til 06:45. Når jeg kom på jobb så var jeg ganske trøtt men det gikk fort over etter en stund. Vi fikk nisseluer som vi skulle gå med i dag. 

Etter at vi hadde tatt på nisseluene så begynte vi med utsjekken og det vi si at vi forbereder regningene til gjestene. Utsjekken gikk egentlig ganske fort, så rundt 11 tiden så hadde vi ikke mye å gjøre. Men siden vi hadde på oss nisseluer så klarte vi alltid å få noen til å le og for det meste så var det meg. Jeg har kost meg kjempe masse på jobb disse 3 månedene og jeg kommer til å savne de så utrolig mye . 

Det har hvert en helt fantastisk opplevelse å ha fått prøvd å jobbe her og det er en opplevelse jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg har lært så utrolig mye og  opplevd mye. Jeg har fått venner her som jeg kommer til å ha for livet og som jeg kommer til å snakke med så mye jeg kan. De menneskene jeg har møtt her i Bournemouth er de som har gjort dette oppholdet her helt utrolig og et opphold jeg aldri kommer til å glemme. 

To av de personene jeg har møtt på hotellet! 

Disse to gjorde siste dagen min helt perfekt. Jeg kommer til å savne de helt utrolig mye. 

Jeg hadde en kjempe fin siste dag og koste meg med å gjøre jobben min. Jeg gjorde det jeg skulle gjøre for at gjestene kunne sjekke ut. Jeg kunne ikke jobbet med bedre mennesker på min siste dag. 

Jeg kommer til å savne alle sammen utrolig mye. 

 

 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.